Terug

i.v.m. reorganisatie is de shop tijdelijk gesloten. Orders worden niet gehonoreerd of verstuurd

  • Snelle levering in NL+BE
  • Gratis verzending
  • Nu kopen en Achteraf betalen in NL+BE

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Download hier het Formulier herroeping overeenkomst

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, aan te melden voor retour en annulering. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product, voorzien van een RMA nummer,  retour te sturen. U krijgt dan na beoordeling, het orderbedrag binnen 14 dagen gecrediteerd op uw betaalrekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Revatel geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u een Formulier voor herroeping overeenkomst in te vullen en naar [email protected] te sturen.

Vraag eerst een RMA nummer aan. Zonder een RMS nummer worden geen retourgoederen verwerkt.

Download hier het Aanvraagformulier RMA nummer voor retour
(voor eventuele vragen kunt u ons via de klantenservice bereiken)

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en onbeschadigd retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die u via deze webwinkel koopt welke volgens door u ingevoerde specificatie op maat worden gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden: 'Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht'

Uitzondering verzegelde producten
Wij leveren producten onder bepaalde omstandigheden verzegeld Het gaat hier dan bijvoorbeeld om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour gestuurd mogen worden. Deze producten mogen wel gewoon retour wanneer de verzegeling niet is verbroken.  

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet is verbroken. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden: 'Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht'

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn vanaf € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Revatel geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. (Lees eerst ook Aanvraagformulier voor RMA nummer en retour voordat u een artikel retour stuurt).
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering houdbare producten
Producten met een korte houdbaarheidsdatum hebben zijn uitgezonderd. Denk dan bijvoorbeeld aan verse producten:

Producten met een korte houdbaarheidsdatum, die u via onze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden: 'Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht'

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »