Terug

i.v.m. reorganisatie is de shop tijdelijk gesloten. Orders worden niet gehonoreerd of verstuurd

  • Snelle levering in NL+BE
  • Gratis verzending
  • Nu kopen en Achteraf betalen in NL+BE

Retour zenden

Download hier het Aanvraagformulier RMA nummer voor retour


Retour sturen alleen met RMA nummer

Natuurlijk kan voor komen dat u als consument het bestelde product(en) na ontvangst naar ons wilt terugsturen. Wanneer u hiertoe besluit dient u het bestelde product(en) met vermelding van een RMA-nummer en het ordernummer binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan ons te retourneren. Stuur hier voor eerst een volledig ingevulde Aanvraagformulier RMA nummer voor retour naar [email protected]. Wij zullen vervolgens de volledige aankoopwaarde binnen 14 dagen terugstorten na ontvangst van het retour gestuurde product en indien het product voldoet aan de algemene retour voorwaarden.

Producten mogen uit de verpakking worden gehaald, maar dienen -indien redelijkerwijs mogelijk- ongebruikt en als nieuw in een onbeschadigde verpakking (gelijk aan de originele verpakking) en compleet met alle toebehoren te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is houden wij het recht om het product te weigeren of slechts tegen een deel van de aankoopwaarde te vergoeden.

 

Tip: wij raden u aan om de originele verpakking van het product zorgvuldig te openen en de verzenddoos te bewaren, voor het geval u de bestelling wilt retourneren.

 

Retour artikelen  Retour gestuurde artikelen 

Naar ons retour gestuurde artikelen worden na beoordeling weer aan onze voorraad toegevoegd. Wanneer de originele fabrieksverpakking is beschadigd worden de artikelen in de Revatel.nl webwinkel, aangemerkt als "RETOUR ARTIKEL", en voor een aanmerkelijke verlaging in prijs weer aangeboden. Kijk daarom regelmatig in onze webwinkel voor deze aanbiedingen.

 

OPGELET!

RETOURADRES (Geen bezoekadres!)

Alleen voor retourgoederen
met een RMA nummer:

 

Revatel.nl
Amstelstraat 11 (Unit 1)
3044 CA  Rotterdam

 


Retourgoederen zonder RMA nummer worden niet in behandeling genomen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »